Fysiotherapie Deventer

Bent u op zoek naar een fysiotherapeut in Deventer waar u snel terecht kunt zonder wachtlijst en waar u binnen 36 uur een afspraak heeft staan? Dan bent u bij Fysiotherapie Deventer – QualityFysio aan het juiste adres!

Bij QualityFysio in Deventer werkt een gespecialiseerde fysiotherapeut met eigen specialisaties en heeft ruime ervaring opgedaan met zowel groeps- als individuele begeleiding in verschillende fysiotherapiepraktijken.

Samen delen wij als collega’s de liefde voor het vak fysiotherapie en een oprechte belangstelling voor u en uw klachten. U kunt op onze locatie in Deventer terecht voor onder andere rugklachten, buikpijn, enkelklachten, handklachten, knieklachten, nekklachten, hoofdpijnklachten en sportblessures. Voor meer informatie over onze specialisaties verwijzen wij u graag door naar onze website www.qualityfysio.nl.

Deventer is een grote stad, waar ook veel andere fysiotherapiepraktijken gevestigd zijn. Bij veel praktijken komt u op een wachtlijst te staan en dit is niet altijd wenselijk. Natuurlijk wilt u zo snel mogelijk van uw klachten af, of op zijn minst dat deze snel verminderen. Hiervoor bent u bij Fysiotherapie Deventer – QualityFysio aan het juiste adres. Bij ons komt u niet op een wachtlijst te staan en daarnaast  streven wij ernaar om de eerste afspraak binnen 36 uur na aanmelding plaats te laten vinden.

Contact met de fysiotherapeut in Deventer?

Wanneer u meer informatie wenst over een van onze fysiotherapeuten of wanneer u een afspraak in wilt plannen, neem dan gerust contact met ons op! Ons streven is om binnen 36 uur na aanmelding een intake in te plannen. Bij ons in de praktijk zijn er GEEN wachtlijsten en ook doen wij ons uiterste best om de afspraak zo snel mogelijk te laten plaatsvinden. 

Let op! Wij combineren tijdens uw eerste afspraak een intake (anamnese en onderzoek) met een behandeling (informeren/adviseren, (huiswerk)oefeningen en/of behandeling). Hier worden twee zittingen voor gerekend die of naar de zorgverzekeraar of naar uzelf gaan. Dit doen wij om het behandeltraject zo effectief mogelijk te starten en de kwalitatief hoogwaardige zorg te kunnen leveren waar wij als fysiotherapiepraktijk voor staan.

Afspraken die niet minimaal 24 uur van te voren worden afgezegd/verplaatst  ongeacht de reden van afzegging, worden in rekening gebracht.

Fysiotherapie Deventer: Boreelplein 8, Deventer – 0619931633 – info@qualityfysio.nl