Tarieven & vergoeding

QualityFysio heeft contracten met alle zorgverzekeraars. Dit houdt in dat wij de tarieven hanteren die de zorgverzekeraars hanteren. Indien u aanvullend bent verzekerd, zullen de rekeningen voor de fysiotherapie naar de zorgverzekering toe gaan en niet binnen uw eigen risico vallen. Ze worden dan volledig vergoedt aan de hand van het pakket van uw aanvullende verzekering.

Fysiotherapie voor mensen onder de 18 jaar zit in de basisverzekering en kunnen per kalenderjaar 18 behandelingen vergoedt krijgen.

Let op! Wij combineren tijdens uw eerste afspraak een intake (anamnese en onderzoek) met een behandeling (informeren/adviseren, (huiswerk)oefeningen en/of behandeling). Hier worden twee zittingen voor gerekend die of naar de zorgverzekeraar of naar uzelf gaan. Dit doen wij om het behandeltraject zo effectief mogelijk te starten en de kwalitatief hoogwaardige zorg te kunnen leveren waar wij als fysiotherapiepraktijk voor staan.

Afspraken die niet minimaal 24 uur van te voren worden afgezegd/verplaatst  ongeacht de reden van afzegging, worden in rekening gebracht.

Tarieven QualityFysio

 

Reguliere zitting fysiotherapie

€ 42,00

Manuele therapie zitting

€ 52,00

Screening, intake en onderzoek (DTF)

€ 55,00

Intake en onderzoek na verwijzing

€ 55,00

Uitgebreide rapportage fysiotherapie

€ 90,00

Niet nagekomen of op tijd afgezegde afspraak

€ 38,00

 
Alle medewerkers staan in het kwaliteitsregister van het KNGF en zijn BIG geregistreerd. Op al onze gegevens is het privacyreglement van toepassing. De praktijk heeft contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars. Indien u bij verhindering tenminste 24 uur van te voren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.
 
Fysiotherapie Venlo: Nijmeegseweg 8, Venlo – 0649331332 – info@qualityfysio.nl
Fysiotherapie Deventer: Boreelplein 8, Deventer – 0619931633 – info@qualityfysio.nl
Fysiotherapie Rotterdam: Westzeedijk 387, Rotterdam – 0619632889 – info@qualityfysio.nl