Tarieven & vergoeding

QualityFysio heeft contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars. QualityFysio hanteert de tarieven die afgesproken zijn in de onderhandelingen met de zorgverzekeraars. Indien u een aanvullende verzekering heeft, zullen de facturen voor fysiotherapie naar de zorgverzekeraar gestuurd worden en niet binnen het eigen risico vallen.

Voor kinderen onder de 18 jaar zit fysiotherapie voor 18 behandelingen per jaar in de basisverzekering. Voor kinderen wordt fysiotherapie dus altijd vergoedt.

Indien u een aanvullende verzekering heeft valt de fysiotherapie NIET binnen uw eigen risico. U betaalt dus geen eigen risico indien u naar de fysiotherapeut gaat. Indien het gaat om een chronische indicatie (na operaties, Parkinson, CVA, etc.), dan wordt uw eigen risico wel belast als u een nieuw kalenderjaar ingaat.

Weet u niet precies wat voor zorgverzekering u heeft voor fysiotherapie of om wat voor indicatie het gaat, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar. De fysiotherapeuten bij QualityFysio kunnen aan de hand van uw NAW-gegevens in het systeem precies zien wat voor zorgverzekering uw heeft en hoeveel behandelingen/bedrag u per kalenderjaar heeft.

Als u geen aanvullende verzekering heeft voor fysiotherapie of wanneer u huidige behandelingen voor dat kalenderjaar zijn verbruikt, dan krijgt u een factuur van ons thuis. Indien dit het geval is, dan gelden de tarieven die hieronder staan vermeld.

Tarieven QualityFysio

 

Reguliere zitting fysiotherapie

€ 37,00

Manuele therapie zitting

€ 47,00

Screening, intake en onderzoek (DTF)

€ 47,00

Intake en onderzoek na verwijzing

€ 47,00

Uitgebreide rapportage fysiotherapie

€ 80,00

Verstrekte verband/tape/hulpmiddelen

kostprijs

 
Alle medewerkers staan in het kwaliteitsregister van het KNGF en zijn BIG geregistreerd. Op al onze gegevens is het privacyreglement van toepassing. De praktijk heeft contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars. Indien u bij verhindering tenminste 24 uur van te voren afzegt, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht.
 
Fysiotherapie Venlo: Nijmeegseweg 8, Venlo – 0649331332 – info@qualityfysio.nl
Fysiotherapie Deventer: Boreelplein 8, Deventer – 0619931633 – info@qualityfysio.nl
Fysiotherapie Rotterdam: Westzeedijk 387, Rotterdam – 0619632889 – info@qualityfysio.nl