Kwaliteit

Binnen QualityFysio staat kwaliteit voorop. Door middel van kwaliteitssystemen, registraties bij beroepsgroepen (KNGF en BIG), richtlijnen, protocollen en nascholingen zal QualityFysio de kwaliteit van de geleverde zorg waarborgen.

QualityFysio zorgt ervoor dat de kwaliteit gewaarborgt wordt, door  het personeel continu te laten nascholen. Hiermee verbreedt QualityFysio de kennis en mogelijkheden binnen het team. Alle fysiotherapeuten binnen QualityFysio moeten ingeschreven staan bij de kwaliteitsregisters van het CKR en BIG. De term “fysiotherapeut” is wettelijk beschermd en mag dus niet door iedereen gebruikt worden. In het Centraal Kwaliteits Register (CKR) zijn fysiotherapeuten opgenomen die aan de kwaliteitseisen voldoen van onze beroepsvereniging (het KNGF). Elke fysiotherapeut moet elke vijf jaar accreditatiepunten halen om zijn diploma geldig te laten blijven. Dit kan door middel van cursussen, opleidingen, lezingen, etc.

Alle fysiotherapeuten binnen de praktijken van QualityFysio staan ingeschreven in het BIG-register en in het CKR-register en werken volgens de richtlijnen van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie). QualityFysio is aangesloten bij de landelijke klachtenregeling middels de registratie in het CKR.

Fysiotherapie Venlo: Nijmeegseweg 8, Venlo – 0649331332 – info@qualityfysio.nl
Fysiotherapie Deventer: Boreelplein 8, Deventer – 0619931633 – info@qualityfysio.nl
Fysiotherapie Rotterdam: Westzeedijk 387, Rotterdam – 0619632889 – info@qualityfysio.nl