Sportblessure

Wanneer u een sportblessure hebt opgelopen, kan dit ervoor zorgen dat u uw dagelijkse activiteiten niet, of minder goed, kunt uitvoeren. De grootste belemmering: het niet kunnen beoefenen van uw sport. Onze fysiotherapeuten begrijpen als geen ander hoe vervelend dit voor u is en zij helpen u graag zo snel mogelijk weer op de been! Onze gespecialiseerde fysiotherapeuten in Venlo, Deventer en Rotterdam staan voor u klaar!

De oplossing voor een sportblessure

Een brace kan een zinnige oplossing zijn bij veel sportblessures, zoals verrekkingen, verstuikingen en verdraaiingen en bij degeneratieve klachten zoals artrose. 

Uit onderzoek is gebleken dat wanneer een blessure vaker terugkomt binnen een sportseizoen, er gebruik gemaakt kan worden van een brace om extra ondersteuning te bieden. Indien de brace alleen gedragen wordt tijdens het sporten of tijdens bepaalde inspannende activiteiten (bijvoorbeeld stevige wandelingen), dan zullen de spieren en banden nooit verslappen.

Waar kan ik mijn brace bestellen?

Mijnbrace.nl is een duidelijke, heldere webshop voor braces. De braces van mijnbrace.nl zijn van hoogwaardige kwaliteit en de merken PSB en Push zijn al jaren toonaangevend in de markt. Ze zijn ook voorkeursleverancier van het NOC*NSF. Bij mijnbrace.nl krijgt u, indien gewenst, altijd advies van een (sport)fysiotherapeut bij uw keuze wat voor u de juiste brace is.

Wat kan fysiotherapie Venlo, Deventer en Rotterdam – QualityFysio voor u betekenen?

Zorg er altijd voor dat u een brace aanschaft in samenspraak met uw fysiotherapeut in Venlo, Deventer en Rotterdam. het kan zo zijn dat u nog geen brace nodig heeft en de blessure opgelost van worden door middel van diverse interventies binnen de fysiotherapie.

U kunt voor de volgende sportblessures terecht bij de fysiotherapeut Venlo, Deventer en Rotterdam:

  • Enkelverzwikking/kneuzing
  • Spierblessures
  • Gewricht- of spierkneuzing
  • Peesklachten
  • Groeistoornissen
  • Overbelastingsklachten
  • Compensatie klachten
  • Instabiliteitklachten
  • Acute klachten na trauma

Contact opnemen met QualityFysio

Heeft u een sportblessure opgelopen en wilt u hier meer informatie over of wilt u direct een afspraak inplannen met een van de gespecialiseerde fysiotherapeuten die werkzaam zijn op onze locaties in Venlo, Deventer of Rotterdam? Dan kunt u contact opnemen met de desbetreffende locatie via onderstaande contactgegevens:
 
Fysiotherapie Venlo: Nijmeegseweg 8, Venlo – 0649331332 – info@qualityfysio.nl
Fysiotherapie Deventer: Boreelplein 8, Deventer – 0619931633 – info@qualityfysio.nl
Fysiotherapie Rotterdam: Westzeedijk 387, Rotterdam – 0619632889 – info@qualityfysio.nl