Fysiotherapie Deventer

Boreelplein 8
7411 EH, Deventer
0619931633
info@qualityfysio.nl

Afspraak maken

Behandeltijden

Maandag 11:00 - 20:00
Dinsdag 14:00 - 20:00
Woensdag 12:00 - 20:00
Donderdag 09:00 - 17:00
Vrijdag 14:00 - 20:00

Over deze vestiging

Wist u dat ruim 3 miljoen mensen in Nederland naar de fysiotherapeut gaan? Fysiotherapie in Deventer, wanneer maakt u er gebruik van? Na een operatie, ongeval of na het oplopen van een blessure? Quality Fysio in Deventer helpt u graag van uw klachten af!

Fysiotherapie Deventer – Wanneer maakt u er gebruik van?

Onze locatie in Deventer ligt binnen de Basic-Fit Deventer aan het Boreelplein. Deze sportclub is in 2015 verkozen tot “sportclub van het jaar in de provincie Overijssel”.  De sportclub ligt midden in het winkelcentrum en is goed bereikbaar met de auto, openbaar vervoer of de fiets. Heeft u nog nooit gebruik gemaakt van onze diensten omdat u niet weet met welke klachten en voor welke doeleinden u bij ons terecht kunt? Wij horen dit vaker! U kunt bij onze fysiotherapiepraktijk in Deventer terecht voor heel veel verschillende aandoeningen aan het bewegingsapparaat. Waarbij afhankelijk van de aandoening, onze fysiotherapeuten bekijken welke therapie of training het beste resultaat oplevert.

Fysiotherapie Deventer – Quality Fysio helpt u graag bij de volgende klachten:

Eerste afspraak

Tijdens een eerste afspraak brengen wij altijd eerst uw klacht(en) in kaart door middel van een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek. Tijdens het vraaggesprek wordt er dieper ingegaan op uw klachten. Hoe zijn deze ontstaan en wanneer nemen ze toe of af? Het lichamelijk onderzoek brengt de oorzaak van uw klachten in kaart. Dit doet de fysiotherapeut door uw houding en beweging te beoordelen. Na deze eerste afspraak krijgt u meteen duidelijkheid over het vervolg en de mogelijkheden die er zijn om u van uw klachten af te helpen!

Contact opnemen of afspraak maken?

Wilt u op een professionele manier op de been geholpen worden of onder begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut trainen aan uw persoonlijke doelen? Neem dan zeker contact met ons op! Ook wanneer u twijfelt over uw pijn of klacht, kunt u contact met ons opnemen! Wanneer u contact met ons opneemt, kunnen wij u snel vertellen of u bij ons aan het juiste adres bent en anders kunnen wij u doorverwijzen naar een andere specialist!

 

 

Team