Visie

QualityFysio staat met de praktijk voor gezond bewegen. De visie “Leven is bewegen” sluit hier meteen op aan. De patiënt staat bij ons centraal. Samen met u wordt er gezocht naar de oorzaak van de beperking en naar mogelijkheden tot verbetering. Er wordt daarna gekozen voor een actieve aanpak om het bewegend functioneren te verbeteren.

QualityFysio richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van bewegen. Op deze manier kan gezond bewegen mogelijk gemaakt worden. De doelen van het individu staan hierbij voorop. Doelen worden opgesteld aan de hand van de SMART (Specifiek, Meetbaar, Aantoonbaar, Realistisch en Tijdgebonden) strategie, hierdoor zijn de doelen altijd haalbaar.

De visie van QualityFysio komt voort uit de topsport. Beide initiatiefnemers hebben op hoog niveau gesport. Met ervaring over de topsport filosofie is dit vertaald naar een systeem dat voor iedereen een oplossing biedt. Op deze manier is de flexibele, actieve, snelle, kwalitatiefhoogwaardige en doelgerichte zorg voor iedereen toegankelijk en zorgt dit samen met de SMART doelen voor een verkorte revalidatieperiode van uw blessures.

Fysiotherapie Venlo: Nijmeegseweg 8, Venlo – 0649331332 – info@qualityfysio.nl
Fysiotherapie Deventer: Boreelplein 8, Deventer – 0619931633 – info@qualityfysio.nl
Fysiotherapie Rotterdam: Westzeedijk 387, Rotterdam – 0619632889 – info@qualityfysio.nl