Corona update: Welke zorg mag je van ons verwachten?

Helaas neemt het aantal besmette mensen met het coronavirus nog steeds toe. Er zijn daarom inmiddels aanvullende maatregelen vanuit het kabinet genomen. Onze praktijk neemt deze maatregelen heel serieus en wij willen dan ook ons steentje bijdragen. De maatregelen hebben consequenties voor de zorg die wij als fysiotherapeut kunnen bieden. Jouw gezondheid en de gezondheid van onze therapeuten staat bij ons op nummer 1. Dit vraagt aan beide kanten wat aanpassingen in de manier van begeleiding en behandeling.

Beoordeling voortgang behandeltraject
Heb je lichamelijk klachten dan kun je dat nog steeds aan ons kenbaar maken via het afsprakenformulier op de site, telefonisch of via mail. Wij zullen telefonisch contact met jou opnemen om uw klachten te beoordelen. Op basis hiervan bepalen wij de vervolgstappen. Hier zijn twee mogelijkheden.

Optie 1: Je wordt op afstand begeleid via online consults en gerichte fysiotherapie oefeningen die aansluiten bij je klacht. In principe gaan wij van deze optie uit. 

Optie 2: Indien wij het toch noodzakelijk achten om jou fysiek te zien en behandelen, dan kun je een afspraak maken.

Bij een fysieke behandeling zullen wij vanaf nu altijd beschermingsmiddelen dragen om je en onze gezondheid te beschermen. Wij staan over de inzet van de beschermingsmiddelen in nauw contact met de huisarts en volgen alle richtlijnen vanuit het RIVM. Vertoon je symptomen van corona, dan zal ook hier in overleg met de huisarts besproken worden wat de mogelijkheden zijn.

Wij zetten ons er ook nu voor in om jou, zo goed als mogelijk en verantwoord is, de zorg te kunnen blijven bieden die je nodig hebt.
Jouw behandeltraject blijven wij volgen -al dan niet op afstand- en je voortgang wordt zoals gebruikelijk vastgelegd in je dossier.
Wij vragen je begrip voor de aanpassingen die momenteel van ons allen nodig zijn.