Fysiotherapie Venlo

Nijmeegseweg 8
5916 PT, Venlo
0649331332
info@qualityfysio.nl

Afspraak maken

Behandeltijden

Maandag 08:00 - 20:00
Dinsdag 13:00 - 20:00
Donderdag 08:00 - 12:00
Vrijdag 08:00 - 18:00

Over deze vestiging

Wist u dat ruim 3 miljoen mensen in Nederland naar de fysiotherapeut gaan? Fysiotherapie in Venlo, wanneer maakt u er gebruik van? Na een operatie, ongeval of na het oplopen van een blessure? Fysiotherapie Venlo – Quality Fysio helpt u graag van uw klachten af!

Fysiotherapie Venlo – Wanneer maakt u er gebruik van?

Onze locatie in Venlo ligt binnen de Basic-Fit Venlo binnen het bedrijventerrein aan de Nijmeegseweg. Deze sportclub is ruim opgezet en heeft ruime trainingsfaciliteiten op cardio en krachtgebied.  De sportclub ligt midden in het bedrijventerrein en is via de gratis parkeerplaatsen en de fiets goed bereikbaar. Heeft u nog nooit gebruik gemaakt van onze diensten omdat u niet weet met welke klachten en voor welke doeleinden u bij ons terecht kunt? Wij horen dit vaker! U kunt bij onze fysiotherapiepraktijk in Venlo terecht voor heel veel verschillende aandoeningen aan het bewegingsapparaat. Waarbij afhankelijk van de aandoening, onze fysiotherapeuten bekijken welke therapie of training het beste resultaat oplevert.

Fysiotherapie Venlo – Quality Fysio helpt u graag bij de volgende klachten:

Eerste afspraak

Tijdens een eerste afspraak brengen wij altijd eerst uw klacht(en) in kaart door middel van een vraaggesprek en een lichamelijk onderzoek. Tijdens het vraaggesprek wordt er dieper ingegaan op uw klachten. Hoe zijn deze ontstaan en wanneer nemen ze toe of af? Het lichamelijk onderzoek brengt de oorzaak van uw klachten in kaart. Dit doet de fysiotherapeut door uw houding en beweging te beoordelen. Na deze eerste afspraak krijgt u meteen duidelijkheid over het vervolg en de mogelijkheden die er zijn om u van uw klachten af te helpen!

Contact opnemen of afspraak maken?

Wilt u op een professionele manier op de been geholpen worden of onder begeleiding van een gespecialiseerde fysiotherapeut trainen aan uw persoonlijke doelen? Neem dan zeker contact met ons op! Ook wanneer u twijfelt over uw pijn of klacht, kunt u contact met ons opnemen! Wanneer u contact met ons opneemt, kunnen wij u snel vertellen of u bij ons aan het juiste adres bent en anders kunnen wij u doorverwijzen naar een andere specialist!

 

Team